Lobster Experience Amb David de Coca

Històrica Trobada Maig de 2022. Els panxes blaves, van creuar el mediterrani per a arribar a un altre paradís de les illes balears, Menorca en el seu 5è aniversari

TROBADES

5/31/20221 min read

La llagosta és un dels productes estrella de la gastronomia de Menorca. Tradicionalment es feia, sobretot, en Caldereta, un guisat saborosíssim que va començar en els restaurants de Fornells i que posteriorment es va anar popularitzant en la resta de l'illa. Després van venir la Llagosta amb Patates i Ous ferrats, una autèntica menja que s'ha posat molt de moda en els últims anys. En aquesta experiència vam tenir el plaer de tractar i degustar sa llagosta, en totes les seves formes.

De Coca és el xef de Sa Llagosta que es localitza en el port de Fornells i té més de 16 anys d'història. Un restaurant gastronòmic en el qual ofereixen únicament productes de la mar i on elaboren els plats tradicionals amb peix de Menorca. La seva especialitat és la llagosta en totes les seves versions: caldera, saltada, allioli, ceviche, amb ous, estofada, al forn, a la brasa, etc.

El nostre Menu Llagosta d'en David de Coca: ceviche, ous frits amb patates, caldereta i arròs