Festiiii-Val!!! Micològic a Cán March
Dinar micològic dels Panxes Blaves a Can March amb el xef Miquel Gelabert: una celebració de sabors de tardor, bolets i cuina de proximitat. Un autèntic festí per recordar! 🍄✨
TROBADES
11/22/20251 min read


El divendres dia 21 de novembre, els Panxes Blaves vàrem viure una experiència gastronòmica inoblidable al restaurant Can March, on el xef Miquel Gelabert ens va preparar un dinar micològic excepcional, ple de sabors de tardor i productes de la nostra terra.
L’experiència va començar amb pa de xeixa integral, sal des Trenc i oli d’Aubocassar, una entrada senzilla però carregada d’aroma i identitat mallorquina.
Tot seguit, un pastís de trompetes de la mort amb crema de carabassa i botifarró cruixent, una combinació que va captivar tots els assistents amb el seu equilibri entre dolçor, intensitat i textura.
El menú va continuar amb un trixat de patata amb trempó de bolets, sobrassada i oli d’Herbesana, un plat que reivindica la cuina de proximitat, reinventant-la amb un toc micològic magistral.
El moment mariner del dinar va arribar amb un suquet de rap amb picornells i ametlles, delicat i profund, que va posar de manifest la capacitat del xef per fusionar tradició, producte i respecte pel sabor.
Com a plat principal, vam gaudir d’un llom de porc negre amb esclata-sangs, pebrots vermells torrats i tomatiga de remallet, un homenatge a la nostra gastronomia més genuïna i a la temporada de bolets.
I per acabar, un final dolç i sorprenent: pastís de garrova amb gelat d’ensaïmada, sobrassada i confitura de rossinyols. Un postre que va despertar admiració i va deixar un record imborrable entre tots els Panxes Blaves.
Va ser un dia de germanor, gastronomia i passió pels bolets, que confirma una vegada més la màgia de Can March i el mestratge del xef Miquel Gelabert.
Panxes Blaves
Descobreix el bon menjar i el vi.
contacte
administrador@panxesblaves.cat
© 2025. All rights reserved.
